#1 hüllő termékforgalmazó a világon


Mikroméretű lebegő pelletek Bettáknak


Jellemzők:

A betta táppelletek úgy lettek kifejlesztve, hogy intenzívebbé tegyék a halak színét.

  • Új, egyszerűen használható, oldalsó adagolóval ellátott dobozban–a megfelelő mennyiségű tápot szórhatja halainak egyetlen mozdulattal!
  • Tartalmaz egy betta etetőrudat. Tanítsa meg bettáját a rúdról enni!

Természetes összetevőkből.

 


További információ:
Termékkód: BP-1E
Méret: 3.4g

 
 

Összetevők:

halliszt, búzaliszt, tintahal-liszt, szójaliszt, hínárőrlemény, halolaj (természetes tartósítószerrel: vegyes tokoferolokkal és citormsavval), garnéla-őrlemény, szárított cukorrépa, lecitin, fokhagymapor, L-aszkorbil-2-polifoszfát, kolinklorid, E vitamin, niacin, d-kalcium pantotenát, riboflavin, tiamin mononitrát, biotin, piridoxin HCl, folsav, A vitamin, D3 vitamin, B12 vitamin, mangánszulfát, cinkszulfát, vasszulfát, rézszulfát, nátrium szelenit, kálium-jodát, astaxantin, cantaxantin, propionsav (természetes tartósítószer), rozmaringkivonat.

Tápanyagtartalom:

Fehérje: min. 40,0% 40.0%
Zsír: min. 8,0% 8.0%
Rost: 3,0% 3.0%
Nedvességtartalom: max. 10,0% 10.0%
Hamutartalom: max. 12,0% 12.0%
Foszfor: min. 1,0% 1.0%

 

 

Csúsztassa el a zárófedelet, majd csúsztassa vissza, hogy feltöltse a táptartályt, végül öntse bele a tápot a vízbe. A tartályban egy napra elegendő táp fér el. Ha az etetőrúddal szeretné etetni a halait, helyezze a pelletet a rúd végén lévő fogóba, majd helyezze a vízbe. Bettája örömmel fogja megenni a tápot az etetőrúdról. A betták kényesek lehetnek, így időbe telhet, míg hozzászoknak az új táphoz.

Zoo Med Europe
Copyright © 2021 All Rights Reservedsite by Keresőguru