#1 hüllő termékforgalmazó a világon


ReptiCare® Sziklamelegítő


Jellemzők:

A Zoo Med ReptiCare® Sziklamelegítője egy különleges kőzet felhasználásával készült, mely kétszer erősebb a cementnél és a habkőnél, és kiváló hővezető, valamint tartós termék. A forró felületek kialakítása nem okoz gondot a tökéletesen körbezárt nikróm fűtőrendszerrel, mely egyenletesen osztja el a hőt. A Zoo Med Deluxe Repticare® sziklamelegítője reosztát szabályzóval lett ellátva, melynek révén szabályozható a felszíni hőmérséklet.

 


Méretek:
Termékkód: RH-1E
Méret: Normál
Termékkód: RH-2E
Méret: Mini
Termékkód: RH-3E
Méret: Óriás

 

 

Kérjük, tartsa szem előtt:

A sziklamelegítőnek az a feladata, hogy elősegítsék a hüllők emésztését.
A sziklamelegítő önmagában nem elégséges hőforrás!
Soha ne temesse be a melegítőberendezést a homokba vagy az aljzatba!
Ha a hüllője nem akar lejönni a sziklamelegítőről, az annak a jele, hogy a terrárium hőmérséklete túl alacsony számára. Ebben az esetben szüksége lesz egy kiegészítő hőforásra (pl. a Kerámia hősugárzóra, vagy a ReptiTherm® UTH fűtőberendezésre)!
A Zoo Med sziklamelegítőit a cUL/CSA/T1/2V jóváhagyta.

GYIK:

Miért érdemes használni a Sziklamelegítőt?
A természetben a nap felmelegíti a köveket és a járdákat, útburkolatokat. Ezek megtartják a hőt, és sok hüllő használja ki ezeket a hőforrásokat a nap vagy az este folyamán, hogy melegen tartsák az emésztőtraktusukat és elősegítsék az emésztésüket. A Repticare r sziklamelegítő ezt a jelenséget kívánja utánozni, és nagyon hasznos olyan hüllők számára, amelyek nagyobb mennyiségű táplálékot fogyasztanak el (pl. egereket, patkányokat), mint a pitonok, boák, teguk és varánuszok.
Zoo Med Europe
Copyright © 2021 All Rights Reservedsite by Keresőguru