#1 hüllő termékforgalmazó a világon


Repti Stick ™ Lebegő víziteknős táp


Jellemzők:

A Zoo Med lebegő Repti Stick ™-je kifejezetten azért készült, hogy a vízi álatok, mint pl. teknősök, gőték, békák és rákok szükségleteit kielégítse. A Zoo Med immár több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a hüllők táplálkozási szükségleteinek felmérésében és az ezeknek megfelelő tápok kifejlesztésében. A természetben a víziteknősök állati és növényi eredetű táplálékokat fogyasztanak. Ez a táp halból, garnélából és hínárból készült, így hasonlít a természetes étrendjükre.

Hozzáadott vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz.

Napi egy-két alkalommal adja teknősének! Tegyen egy kis adag lebegő pelletet a vízbe, és hagyja teknősét táplálkozni 5 percig. Egyóra után távolítsa el az el nem fogyasztott táplálékot egy hálóval. További változatosság biztosítása érdekében kínálja meg teknőseit a Zoo Med Konzerv garnélájával vagy teknős csemegéjével!

 


Kiszerelések:
Termékkód: ZM-31E
Kiszerelés: 28 g
Termékkód: ZM-32E
Kiszerelés: 141.7 g
Termékkód: ZM-33E
Kiszerelés: 255 g
Termékkód: ZM-34E
Kiszerelés: 510 g
Termékkód: ZM-35E
Kiszerelés: 964 g

 

 

Összetevők:

Halliszt, szójaliszt, búzaliszt, búzakeményítő, garnélaliszt, kukoricaliszt, szójaprotein koncentrátum, búzaglutén, hínár, halolaj, szárított szörélesztő, lecitin, dikalcium foszfát, kolin klorid, L-szkorbil-2.polifoszfát, E vitamin, niacin, d-kalcium pantotenát, riboflavin, tiamin mononitrát, biotin, piridoxin hidroklorid, folsav, A vitamin, D3 vitamin, B12 vitamin, Mangán szulfát, cink szulfát, vasszulfát, rézszulfát, nátrium szelenit, kálium-jodát, színezék (Green 3), propionsav (természetes tartósítószer).

Tápanyagtartalom:

Fehérje: min. 35,0%
Zsír: min. 5,0%
Rost: max. 3.0%
Nedvességtartalom: max. 10.0%
Hamutartalom: max. 11,0%
Kalcium: min. 1,8%, max. 2,3%
Foszfor: min. 1,0%
Aszkorbinsav: min. 121 mg/kg

 

 
Zoo Med Europe
Copyright © 2021 All Rights Reservedsite by Keresőguru