#1 hüllő termékforgalmazó a világon


ReptiTemp® 500R Távérzékelős termosztát


Jellemzők:

1,8 m-es kábelű szenzorral és kettős dugaszolóaljzattal képes irányítani több fűtőeszközt. Öntapadós alátéttel a szereléshez. Használható a Zoo Med Kerámia fűtőtestével és a Repti Therm Tartály alatti fűtőjével. A biztonsági fedél megakadályozza a hőmérsékletszabályzó tárcsa ütődését. Ha időzítővel együtt használja, utánozhatja a természetben előforduló fotoperiódusokat, köztük a hüllők számára megszokott éjszakai hőmérsékletcsökkenést (használjon egy jó szakkönyvet annak kiderítésére, hogy az Ön hüllője számára mi ideális). 21-43°C között használható.

 


További információ:
Termékkód: RT-500E

 

 

GYIK:

Mi a különbség a reosztát és a termosztát között?
A reosztát tulajdonképpen egy szabályzó ellenállás. Lehetővé teszi, hogy manuálisan csökkentse a fűtőberendezésbe jutó áram mennyiségét. A termosztát, mint pl. az 500R, érzékeli a hőmérsékletet, és ez alapján kapcsolja ki vagy be a fűtőtestet.

GYIK:

Használhatok termosztátot/reosztátot a ReptiSunnal, Avian Sunnal vagy a Power Sun UV-val?
Ezeknek a lámpák speciális hálózati feszültségen működnek, így nem használhatók szabályzó ellenállással/termosztáttal.

GYIK:

Hányféle fűtőberendezést szabályozhatok egyszerre ezzel a készülékkel?
Két berendezést csatlakoztathat ehhez a hőmérséklet-szabályzóhoz. Ügyeljen rá, hogy a maximum watt-teljesítményt ne lépje túl.

GYIK:

Mi az a legalacsonyabb hőmérséklet, amire a termosztát beállítható?
A felhasználás céljából adódóan ez a termosztát min. 21°C-ra állítható be.

GYIK:

Használom a termosztátot/reosztátot, de a hőmérséklet nem nő!
A termosztátok és reosztátok nem tudják növelni azt a hőmérsékletet, melyre a fűtőtest maximálisan képes. Még ha a legmagasabb hőmérsékletre állítja be a termosztátot/reosztátot, a hőmérséklet nem lesz magasabb annál, mint amennyit a hőforrás maximálisan képes kibocsátani.

GYIK:

Használhatom a termosztátot akváriumban is?
Ugyan az érzékelő vízálló, ám alapvetően a levegő hőmérsékletének mérésére készítették, így nem biztonságos és pontos a vízben való használata.
Zoo Med Europe
Copyright © 2021 All Rights Reservedsite by Keresőguru