#1 hüllő termékforgalmazó a világon


Természetes Víziteknős táp – alap recept


Jellemzők:

Az elsőszámú víziteknős táp immár bio minőségben is elérhető! 3-féle méretben és proteinmennyiségben kapható (Bébi, Növésben lévő és Kifejlett teknősök számára). Mindegyik pelletet szakértők segítségével fejlesztettük ki azért, hogy Ön gondoskodhasson teknőse szükségleteiről az állat minden életszakaszában! A Bébi formula proteintartalma magasabb, így igazodik az állatok gyors növekedése okozta táplálékigény kielégítéséről. A Növésben lévő és Kifejlett állatok számára kialakított recept gondoskodik az állatok étrendbeli szükségleteiről, alkalmazkodva az éppen aktuális életszakaszban fennálló igényeikről. Pelleteink úsznak a víz felszinén, így egyszerűbben és kényelmesebben hozzáférhetőek a víziteknősök számára, akik szeretnek a vízfelszín közelében táplálkozni.

 


Kiszerelések:
Termékkód: ZM-110E
Kiszerelés: 6.5 OZ (184 g)
Termékkód: ZM-111E
Kiszerelés: 12 OZ (340 g)
Termékkód: ZM-112E
Kiszerelés: 24 OZ (680 g)
Termékkód: ZM-113E
Kiszerelés: 45 OZ (1.27 kg)
Termékkód: ZM-114
Kiszerelés: 50 LBS (22.7 kg)

 

 

TELJES ÉRTÉKŰ TÁP FELNŐTT TEKNŐSÖK SZÁMÁRA 15CM PÁNCÉLHOSSZTÓL.

Etetési javaslat: Nyissa fel a tartályt, és rakjon kis mennyiségű tápot a vízbe. Etessen egyszer vagy kétszer egy nap, csak annyit, amennyit a teknős 5 perc alatt meg tud enni. Egy óra elteltével távolítsa el a meg nem evett tápot.

Összetevők: Búzadara, szójaliszt, búzaliszt, halliszt, kukoricaglutén liszt, spirulina, halolaj, szójalecitin, dikalcium-foszfát, L-aszkorbil-2-polifoszfát (C vitamin-forrás), kolinklorid, E-vitamin forrás, Niacin, kalcium-pantotenát, riboflavin, thiamin mononitrát, biotin, pyridoxin hidroklorid, folsav, A-vitamin-acetát, D3vitamin forrás, B12 vitamin forrás, Mangán-szulfát, cinkszulfát, vasszulfát, rézszulfát, nátrium-szelenit, kálium-jodát, propionsav (természetes tartósítószer).

Tápanxagtartalom:

Fehérje: min. 25,0%
Zsír: min. 5,0%
Rostok: max. 8,0%
Nedveességtartalom: max. 11,0%
Hamutartalom: max. 10,0%
Foszfor: min. 1,0%

Zoo Med Europe
Copyright © 2021 All Rights Reservedsite by Keresőguru