#1 hüllő termékforgalmazó a világon


Természetes Víziteknős táp (mikropellet)–Bébi formula


Jellemzők:

Az elsőszámú víziteknős táp immár bio minőségben is elérhető! 3-féle méretben és proteinmennyiségben kapható (Bébi, Növésben lévő és Kifejlett teknősök számára). Mindegyik pelletet szakértők segítségével fejlesztettük ki azért, hogy Ön gondoskodhasson teknőse szükségleteiről az állat minden életszakaszában! A Bébi formula proteintartalma magasabb, így igazodik az állatok gyors növekedése okozta táplálékigény kielégítéséről. A Növésben lévő és Kifejlett állatok számára kialakított recept gondoskodik az állatok étrendbeli szükségleteiről, alkalmazkodva az éppen aktuális életszakaszban fennálló igényeikről. Pelleteink úsznak a víz felszinén, így egyszerűbben és kényelmesebben hozzáférhetőek a víziteknősök számára, akik szeretnek a vízfelszín közelében táplálkozni.

  • Különleges receptúra alapján készült lebegő táp bébi és növendék víziteknősöknek.
  • Mikro méretű pellet: 3,2 mm-es, max. 5 cm-es teknősöknek
  • 43% proteint tartalmaz

 


Kiszerelések:
Termékkód: ZM-56E
Kiszerelés: 45g
Termékkód: ZM-92E
Kiszerelés: 213g
Termékkód: ZM-93E
Kiszerelés: 425g
Termékkód: ZM-57B
Kiszerelés: 2.12kg
Termékkód: ZM-58
Kiszerelés: 22.7kg

 

 

Összetevők:

Halliszt, vérliszt, baromfi melléktermék liszt, szójaliszt, búza, búzaliszt, halolaj, szójalecitin, L-aszkorbil-2-polifoszfát (C vitamin forrás), kolin klorid), E vitamin forrás, Niacin, kalcium pantotenát, riboflavin, tiamin mononitrát, biotin, piridoxin HCl, folsav, A vitamin acetát, D3 vitamin forrás, B12 vitamin forrás, mangán szulfát, cink szulfát, vasszulfát, rézszulfát, nátrium szelenit, kálium jodát, propionsav (természetes tartósítószer).

 

 
 

Tápanyagtartalom:

Fehérje: min. 43,0%
Zsír: min. 10,0%
Rost: max. 3,0%
Nedvességtartalom: max. 11,0%
Hamutartalom: 13,0%
Foszfor: min. 1,0%

GYIK:

Mennyi tápot adjak a teknősömnek?
Annyi tápot adjon a teknősnek, amennyit az 5 perc alatt el tud fogyasztani. Ha 5 perc után marad még pellet, távolítsa el, majd dobja ki azokat!
Zoo Med Europe
Copyright © 2021 All Rights Reservedsite by Keresőguru