#1 hüllő termékforgalmazó a világon


Természetes Víziteknős táp – növendék formula

 


Features:

Az elsőszámú víziteknős táp immár bio minőségben is elérhető! 3-féle méretben és proteinmennyiségben kapható (Bébi, Növésben lévő és Kifejlett teknősök számára). Mindegyik pelletet szakértők segítségével fejlesztettük ki azért, hogy Ön gondoskodhasson teknőse szükségleteiről az állat minden életszakaszában! A Bébi formula proteintartalma magasabb, így igazodik az állatok gyors növekedése okozta táplálékigény kielégítéséről. A Növésben lévő és Kifejlett állatok számára kialakított recept gondoskodik az állatok étrendbeli szükségleteiről, alkalmazkodva az éppen aktuális életszakaszban fennálló igényeikről. Pelleteink úsznak a víz felszinén, így egyszerűbben és kényelmesebben hozzáférhetőek a víziteknősök számára, akik szeretnek a vízfelszín közelében táplálkozni.

 

Kiszerelések:

Termékkód: ZM-50BE
Kiszerelés: 52.4g
Termékkód: ZM-51BE
Kiszerelés: 212g
Termékkód: ZM-52E
Kiszerelés: 369g
Termékkód: ZM-53E
Kiszerelés: 850g
Termékkód: ZM-54
Kiszerelés: 1.5 kg
Termékkód: ZM-55B
Kiszerelés: 22.7 kg

 

 

Összetevők: Szójaliszt, búzaliszt, halliszt, búzadara, kukoricaglutén liszt, spirulina, halolaj, szójalecitin, dikalcium-foszfát, L-aszkorbil-2-polifoszfát (C vitamin-forrás), kolinklorid, E-vitamin forrás, Niacin, kalcium-pantotenát, riboflavin, thiamin mononitrát, biotin, pyridoxin hidroklorid, folsav, A-vitamin-acetát, D3vitamin forrás, B12 vitamin forrás, Mangán-szulfát, cinkszulfát, vasszulfát, rézszulfát, nátrium-szelenit, kálium-jodát, propionsav (természetes tartósítószer)

 

Tápanyagtartalom:

Fehérje: min. 35,0%
Zsír: min. 5,0%
Rostok: max. 8,0%
Nedveességtartalom: max. 11,0%
Hamutartalom: max. 10,0%
Foszfor: min. 1,0%

 

 

GYIK:

Mennyi tápot adjak a teknősömnek?
Annyi tápot adjon a teknősnek, amennyit az 5 perc alatt el tud fogyasztani. Ha 5 perc után marad még pellet, távolítsa el, majd dobja ki azokat!
Zoo Med Europe
Copyright © 2021 All Rights Reservedsite by Keresőguru